CIA – Chief Innovation Adviser ger organisationens innovationsförmåga en flygande start!

Allt fler företag och organisationer inser betydelsen av ett välorganiserat innovationsarbete, vilket har skapat en ny yrkesroll –  CIO = Chief Innovation Officer, som ska befinna sig mitt i flödet av nya innovativa idéer och modeller och säkerställa att organisationen får tillgång till relevanta nya lösningar på olika problem.

Än så länge är det få företag som bestämt sig för att göra den stora satsning det innebär att ha en egen Chief Innovation Officer på heltid. Ett första steg är då att i stället hyra en CIA – Chief Innovation Adviser, med motsvarande arbetsuppgifter. På så sätt kan man pröva i lugn och ro och väga för- och nackdelar mot varandra i ett projekt av mer begränsad karaktär, men som ger organisationen samma möjligheter som att ha kapaciteten ”in-house”.
Är du intresserad och vill veta mer eller ha kontakt för att diskutera vidare hur ett samarbete med Bengt Wahlström (nu med forskarerfarenhet på området) som CIA – Chief Innovation Adviser kan skapa bättre förutsättningar för innovation och lönsamhet i ditt företag eller organisation?

Fyll i och skicka kupongen så tar vi kontakt eller kontakta Bengt Wahlström direkt på 070 – 585 40 18.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande