Guide till upplevelsesamhälletGuide till Upplevelsesamhället

Upplevelsesektorn står för 9 procent av BNP, omsätter 190 miljarder kronor och sysselsätter 370 000 personer. Det är dags att ta musik, museer, sushi och spa på allvar.

Exportrådet satsar miljoner på att marknadsföra det häftiga Sverige utomlands, men upplevelsekonkurrensen är minst lika hård i det inhemska perspektivet. Den här boken förklarar varför det blir allt viktigare för politiker, tjänstemän och företagare att hålla reda på sjötomt, teater, fritid, design och mycket annat i kampen om invånare, arbetstillfällen och kunder. Den redogör för trenderna i det svenska upplevelsesamhället med lokalt och regionalt fokus.

Du kan läsa mer om hur Sverige håller på att spricka och hur denna utveckling kan hejdas genom en målmedveten upplevelsestrategi. Boken fångar upplevelsedimensionen både i ett övergripande nationellt makroperspektiv och det lokala mikroperspektivet med exempel från besöksnäringen, upplevelseindustrin och inte minst basverksamheten, där upplevelsens betydelse för vården, skolan och stadsrummet lyfts fram.

Beställ Bengt Wahlströms bok Guide till Upplevelsesamhället, Pris 210 SEK/st genom att fylla i formuläret nedan.

Priset är inklusive moms. Frakt och expeditionsavgift tillkommer med 50 SEK per beställning

Fyll i kontaktinformationen här nedan och klicka på skicka-knappen

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Antal böcker

Leveransadress

Faktureringsadress (om annan än leveransadressen)